1/18 ModelCarLife

1/18 ModelCarLife

BRABUS 650 - GT Spirit 1/18

2020. március 24. - ModellDealer

Mercedes Benz C63 AMG S eddig sem volt kispályás motor teljesítményben, de ez a Német mérnököknek korántsem volt elég. 

Brabus egy Mercedes Benz C63 AMG S sportlimuzint vettek kezelésbe, ami így is 4,0 literes Biturbo V8-as erőműve, és 510 lóerőt szabadít a hátsó kerekekre. Ekkora erő már elég is lenne mindenre, de a Brabus mérnökei úgy gondolták hogy plusz 140 lóerő igencsak jót tenne a menetdinamikának, ezért elkészítették a 650 lóerős verziót.

A teljesítmény fokozása érdekében saját fejlesztésű turbókra cserélték az eredeti darabokat és átírták a motorvezérlő elektronikát, ezen felül beszerelték a rozsdamentes acélból készült kipufogórendszerüket amit pillangószelepekkel is elláttak hogy csendes módban is használható legyen az autó.

A 650 lóerő mellett a nyomatékból is volt bőven, immáron 820Nm-el gazdagodhatnak a leendő tulajdonosok, amivel könnyen elérik a 320/km/h sebességet, gyorsulása 0-100-ra 3,7 másodperc.

A futóművet sem hagyták érintetlenül, felkérték a Bilstein szakembereit, hogy fejlesszenek az autóhoz egy egyedi adaptív rendszert, amely tíz féle beállítást enged. A fékeken is dolgoztak egy keveset, valamint 20 colos felniket is kapott amire elöl 255/30, hátul pedig 275/30 ZR 20-as gumiabroncsokat húznak, az ügyfelek igényei szerint lehet Pirelli, Continental valamint Yokohama márkával rendelni

A Brabus C63 S-t számos karbon optikai kiegészítővel látták el valamint a utastérben is számtalan kárpitozást kínálnak.

És amiért ma itt vagyunk:

img_9697.JPG

img_9699.JPG

Gyönyörű fekete fényezés, illesztések és a jól megszokott Karbon optikai elemek.

img_9700.JPG

A lámpatestek különösen szépre sikerültek ha jól szemügyre vesszük.

img_9702.JPG

Oldalról azért mégis csak látszik hogy ez nem csak egy "sima" C63 AMG S. 

img_9703.JPG

Egy közelebbi kép, hogy jól láthatóak legyenek a részletek. A kopoltyúba bele van írva, hogy Brabus, igazából ezért szeretem ezt a gyártót annyira mert ennyire ügyel minden apró részletre.

img_9704.JPG

Belső is számomra 10/10, a GT Spirit amit ki tudott belőle hozni azt kihozta. A Bőrüléseken a belső varrások mentén gyönyörűen imitálják a sárga szegélyeket.

img_9711.JPG

img_9706.JPG

img_9708.JPG

Hátul is minden rendben van, fotómaratott feliratok diszkréten felhelyezve, lökhárítón feltűnik a Brabusra jellemző karbon optika és persze az egyedi kipufogórendszer.

 

Köszönöm hogy benéztél, ha érdekelnek további hasonló cikkek akkor kövesd Facebook oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://modelautoworldbysteven.blog.hu/api/trackback/id/tr4115553610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása